CLUBUL COPIILOR AVRIG

AvrigCONTACTDesenArta textilaTeatruMuzicaFolclorInformaticaMachete
Detalii de contact:

str. Avram Iancu nr.25 A – sala Pavilion
Localitatea Avrig
Judetul Sibiu

Telefon / fax: 0269 523 465


CERCUL ATELIERUL FANTEZIEI

Va salut pe aceasta cale, atat pe voi dragi copii, cat si pe parintii vostri.
Ma numesc Coropetchi Livia-Mariana , profesor la cercul Atelierul Fanteziei .Dobandind in mod creator cunostinte de limbaj plastic, copiilor le sunt stimulate creativitatea originala, capacitatea de exprimare specifica. In spatiile plastice, compozitiile, desenul, culoarea si relieful devin mesaje vizual-artistice ce se constituie in cultura plastica.

Prof. Livia Coropetchi

Absolventa a facultatii de Mecanica, Cluj Napoca, sectia Inginerie 1984, grad, didactic I, vechime in invatamant 10 ani.

CERCUL DE ARTA TEXTILA

Cercul de Arta Textila de la Clubul Copiilor Avrig este destinat copiilor care au inclinatii artistice, care iubesc arta populara romaneasca si creatiile artizanale.
Prin acest cerc copiii dobandesc abilitati de a coase, broada, desena si confectiona produse cu caracter artizanal si de a asocia culorile, diferentia materialele de baza folosite, precum si insusirea de tehnici de lucru in functie de varsta si dexteritate.
Va asteptam cu drag!

Prof. Maria Huzoaica

Absolventa a Colegiului Economic “G. Baritiu” – 2007 si a Scolii de Maistrii Confectii Piele si Inlocuitori Sibiu – 1985, grad didactic I, titular, 23 ani vechime in invatamant.

CERCUL Teatru scolar
Prof. Bianca Grancea (Specialitatea: Limba si literatura romana, 16 ani vechime in invatamant)
CERCUL DE MUZICA USOARA

Cercul de Muzica Usoara din Avrig face parte din Clubul Copiilor Avrig unde copiii sunt invatati sa descopere tainele muzicii usoare si partea teoretica a acesteia. De asemenea se fac ore de chitara si alte instrumente muzicale.
Copiii care vin la cerc pot participa la concursurile locale si judetene si sunt promovati si rasplatiti in cadrul cercului pentru talentul fiecaruia si munca depusa.
Prin intermediul acestui cerc se pot descoperi talente care, cu munca multa, daruire si pasiune pot deveni – vedetele de maine.

Prof. Kulcsar Zoltan

Absolvent al Universitatii “Transilvania” Brasov, Facultatea de Muzica, sectia pedagogie muzicala – 2006, 8 ani vechime in invatamant.

CERCUL DE ETNOLOGIE SI FOLCLOR

Cercul a fost infintat in 1986, avand ca principala activitate predarea si invatarea mestesugului tesutului. De asemenea tehnici de cusut, impletit, tehnica nodurilor precum si alte activitati in care copiii descopera traditii si obiceiuri din zona Avrigului.
Cursurile sunt recomandate copiilor intre 6 si 18 ani, impartiti pe grupe de incepatori, avansati si performanta. Cu elevii care s-au remarcat in mod deosebit participam la concursuri iar in decursul anilor am obtinut numeroase premii, am organizat expozitii, demonstratii si prezentari.

Prof. Rodica Ispas

Absolventa a Universitatii “Lucian Blaga”, Facultatea de Stiinte, sectia sociologie – etnologie – 2004, grad didactic definitiv, titular, 26 ani vechime in invatamant.

CERCUL DE INFORMATICA

Ma numesc Horia Mujat, profesor titular la Cercul de Informatica al Clubului Copiilor Avrig si va invit sa participati la activitatile acestui cerc in care copiii de toate varstele, atat cei mici – incepatori, cat si cei mari – avansati, petrec momente frumoase descoperind universul calculatoarelor, studiind stiinta calculatoarelor – informatica.
Informatica este folosita in toate domeniile. Folosind calculatorul putem sa intram in minunata lume virtuala (biblioteci virtuale, intalniri virtuale, cursuri si lectii virtuale, jocuri de socializare si inteligenta, etc.).
De asemenea calculatorul ajuta la dezvoltarea creativitatii, imaginatiei, rabdarii, muncii individuale si in echipa, abilitatilor de a realiza prezentari si documente scrise cu ajutorul calculatorului, tehnici de a desena, de a prelucra fotografii, filme, muzica etc.
Participarea la acest cerc va deschide calea spre concursuri locale, judetene, interjudetene sau chiar nationale si spre diferite activitati de promovare a talentului fiecaruia de a manui calculatorul.

Prof. Horia Mujat

Absolvent al Universitatii “Lucian Blaga”, Facultatea de Stiinte, sectia Informatica – 2008, de asemenea in anul 1998 am absolvit si Postliceala “Pro Humanitas” pentru educatori – invatatori in invatamantul special, grad didactic definitiv, titular, 12 ani vechime in invatamant.

CERCUL DE MACHETE

Prof. Ioan Vintila

Absolvent al Scolii Tehnica de Maistri Mirsa, specialitatea proiectant constructii masini – 1974, grad didactic II, titular, 41 ani vechime in munca, 23 ani vechime in invatamant la Clubul Copiilor Avrig, 22 ani director al Clubului Copiilor Avrig si de un an coordonator al Clubului Copiilor Avrig.

Leave a Reply