INFORMATICAINFORMATICA

Prof. Doina Solomon
Ma numesc Doina Solomon, profesor titular la cercul de informatica.
Va salut pe aceasta cale, atat pe voi dragi copii, cat si pe parintii vostri.

Va intrebati poate, de ce ar fi bine sa va inscrieti la acest cerc?
Deoarece orice elev trebuie sa detina cunostinte de operare pe calculator. Iar in conformitate cu Metodologia de organizare si desfasurare a examenului de bacalaureat: “Proba D, pentru evaluarea competenţelor digitale, are statutul de probă obligatorie în cadrul examenului de bacalaureat, pentru candidaţii de la toate filierele, profilurile şi specializările. Sustinerea acestei probe este o conditie necesara pentru participarea la probele scrise.”
Apoi pentru ca, utilizarea calculatorului a devenit o necesitate atat in viata cotidiana a fiecaruia dintre noi, cat si in oricare dintre meseriile pe care urmeza sa le alegeti.
Prin intermediul calculatorului se deschide in fata fiecaruia o lume – lumea virtuala – care ne uimeste, ne ajuta sa economisim timp, ne poate imbunatatii si infrumuseta viata (fie ca ne gandim la cantitatea uluitoare de informatie pe care o putem gasi rapid cu ajutorul motoarelor de cautare, fie la posibilitatea comunicarii on line, fie la aplicatiile care ne ghideaza pe harta, practic nu exista domeniu de activitate in care calculatorul sa nu fie utilizat, etc).
Fie ca sunteti incepatori, fie ca sunteti deja utilizatori ai calculatorului, va astept la laboratorul de informatica, sa exploram impreuna lumea tehnologiei informatiei si comunicatiilor, unde activitatea se desfasoara diferentiat, in functie de varsta si de cunostintele acumulate pana in prezent de fiecare elev, dar intotdeauna cu multa daruire, intelegere si rabdare din partea mea, fata de voi elevii mei.
Va astept cu drag.


ORAR 2015-2016 LUNI MARTI MIERCURI JOI VINERI SAMBATA
INFORMATICA 10:30 – 12:30
12:30 – 14:30
12:00 – 14:00
14:00 – 16:00
10:30 – 12:30
12:30 – 14:30
14:00 – 16:00 Comunicare
12:30 – 14:00
14:00 – 15:30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *