ACASA

Misiunea Palatului Copiilor Sibiu
„…sa incurajam copilul cand alearga, sa-l mangaiem cand cade si
sa-l aplaudam cand se ridica”

Viziunea Palatului Copiilor Sibiu
„Nu va mandriti cu predarea unui numar mare de cunostinte. Starniţi numai curiozitatea. Multumiti-va sa deschideti mintile, nu le supraincarcati. Puneti in ele scanteia.”                                                   Anatole France

Dragi elevi,
Va invitam sa descoperiti alaturi de noi, profesorii din Palatul Copiilor Sibiu, frumusetea
activitatilor facute din pasiune.
Dupa programul de scoala, este timpul pentru activitati care sa va destinda, dar din care sa invatati mereu ceva nou.
Prin natura activitatilor noastre aveti posibilitatea sa descoperiti o scoala altfel, care va va ajuta pe fiecare dintre voi sa stiti mai multe si sa fiti mai buni.
Ce anume puteti face la activitatile noastre? Depinde de ceea ce va doriti.
Puteti alege sa desenati, sa cantati, sa dansati, sa modelati lutul, sa exersati o limba straina, sa fiti actori in cercul de teatru, sa patrundeti in lumea informaticii, sa realizati circuite electronice, sa faceti experimente chimice, sa mergeti in drumetii si sa respectati natura, sa invatati sa va orientati in teren, sa conduceti masinute de karting sau sa realizati modele aero si navo pe care apoi sa le lansati in zbor, respectiv pe apa. Dupa cum vedeti, depinde doar de pasiunea voastra, pentru a alege activitatea la care doriti sa va inscrieti.Oricare dintre activitatile prezentate mai sus le veti alege, o sa va aduca satisfactie si totodata sansa sa gasiti noi prieteni, sa fiti angajati in activitati practice diverse, sa va dezvoltati propriul potential creator.
Educatia primita aici este o educatie pentru viata, care pune accent pe partea practica si in care va veti dezvolta abilitatile de munca in echipa. Aici vi se ofera sansa de a va implica in activitati diverse, care completeaza educatia primita in scoala si in familie. La activitatile noastre aveti sansa sa va cunoasteti mai bine pe voi insiva, sa va descoperiti noi pasiuni, sa experimentati un cadru nonformal de invatare.
Mentionam ca toate activitatile noastre sunt gratuite.
Noi, profesorii din cadrul Palatului Copiilor Sibiu, va asteptam la activitati, in fiecare an scolar, la inceput de octombrie.

Noutati


Reparatii si date tehnice – Clubul Copiilor Medias   29.07.2016Palatul Copiilor Sibiu organizează în data de 26 mai 2016, ora 10, concurs pentru ocuparea unui post de muncitor pe perioadă nedeterminată, la filiala Clubul Copiilor Mediaș.
Informații la telefon 0269-217655 (Palatul Copiilor Sibiu) și 0269-845353 (Clubul Copiilor Mediaș).Proiectul “Tabara de film” 2016!
[detalii]Structura anului scolar 2015 / 2016
[detalii]


Impreuna
– revista Palatului Copiilor Sibiu

Revista este realizata de copiii participanti la cercul de Reviste Scolare, profesor coordonator – Violeta Solomon.

Parteneri

CLUBURI AFILIATE

Cluburi afiliate

Cluburi ale Copiilor din Judetul Sibiu

Cluburi ale Copiilor din Judetul Sibiu

Leave a Reply