Cultura si civilizatie engleza

Cultura si civilizatie engleza

Cadru didactic: prof. Ilieș Ana-Maria

Cercul functioneaza din anul 1990 si este unul dintre cercurile cu cea mai mare frecventa. Aici, elevii au posibilitatea sa studieze aspecte legate de bogata cultura a popoarelor din spatiul anglofon, de asemenea sa dobandeasca, sa aprofundeze si sa-si consolideze cunostintele si competentele de comunicare in limba engleza.

Pentru a raspunde tuturor solicitarilor si a fi de un real ajutor elevilor, cercul este structurat pe diferite nivele de studiu: grupa de incepatori, nivel mediu, avansati, performanta.

Se pot inscrie elevi din clasele I-XII care doresc sa invete, sa-si perfectioneze sau sa dobandeasca abilitati deosebite in exprimarea in aceasta limba.

Pe langa problemele de limba si in paralel cu studierea acestora se dezbat aspecte referitoare la istoria, geografia, viata culturala, evenimente actuale, stilul de viata britanic si american precum si diferentele dintre acestea, cat si unele texte renumite ale unor scriitori americani si britanici.

Au loc de asemenea activitati specifice grupelor de varsta respectiva.
Jocul, cantecele, glumele, ghicitorile, jocurile de cuvinte, concursurile, poeziile ocupa un loc important in cadrul orelor de curs.

Pe parcursul anilor au fost inscrisi elevi care au urmat cursul incepand cu clasa a III-a si pana intr-a XII-a. Majoritatea elevilor care au frecventat cursurile au obtinut rezultate foarte bune la scoala, la teste, concursuri, examene si olimpiadele de limba engleza.

Phone: 0269 217 655
Fax: 0269 217 655
Sibiu - 550234
strada Henri Coandă nr. 51